Brow styling

Brow Styling – indrammer dit ansigt

Vi har i de senere år fået meget mere fokus på vores bryn: Vi vil gerne have dem fyldige, mere tæmmede og flottere end naboens.

Det er der ikke noget at sige til, for det er brynene der indrammer hele ansigtet, og de har samtidig kæmpe betydning for hele ens udtryk og personlighed. Hos os får du en Brow Styling, hvor vi kommer helt i dybden med dine ønsker og tanker. Vi starter altid ud med en forventningsafstemning, da opfattelserne af det perfekte bryn er meget forskellige fra person til person. Vi opmåler dine bryn og bestemmer din ansigtsform, da den er meget afgørende for, hvordan brynet skal styles. Du har mulighed for at kunne følge med i spejlet undervejs i behandlingen. Dernæst farver vi dine bryn ud fra en professionel vurdering – og dine ønsker, selvfølgelig. Herefter retter vi til med voks, så brynene fremstår helt skarpt. Vi benytter den populære og skånsom ris-voks til sensitiv hud. Til sidst lægger vi en let bryn makeup fra Billion Dollar Brow.

Husk vi ikke kan trylle smukke bryn frem ved første behandling – det er en proces at skabe smukke bryn. Start altid ud med en Brow Styling og så kan du herefter lade os vedligeholde dine bryn og komme tættere på dine bryn drømme med en tilretning og farve hver 4-6 uge.

Brow styling behandlingen varer cirka en time, og vi forhandler de lækre bryn produkter fra Billion Dollar Brows i klinikken.

VOKS

Ris-voks – effektiv og skånsom!

Den voks vi bruger hos Lash Designs er med lav temperatur, skabt af ris-ekstrakt fra Japan. Den sikrer en effektiv hårfjerning, samtidig med at den er velegnet til følsom hud. Det skyldes kombinationen af syntetisk harpiks og ris-vitaminer. Der er desuden lanolin i voksen, som lindrer huden, mens man bruger den. Vores voks er velegnet til sensitive områder som bryn, næsehår, overlæbe og hage. Efter endt behandling påføres et tyndt lag olie, som fugter huden og giver en kølende fornemmelse. Vi tilretter ligeledes bryn med pincet.

Bestil din tid her