Elleebana Lash Lift

Lash Lift, også kaldet permanent vippebuk

Med et Lash Lift vises dine egne vippers fulde potentiale. Måske tror du, at det kun er kvinder med naturligt lange og fyldige vipper, der kan få glæde af et Lash Lift. Tro om igen! Dette er lige så meget gaven til dem, som fra naturens side er blevet ”velsignet” med korte, tynde og måske nedadvendte vipper. Ved denne behandling vælges en skabelon størrelse, som sættes på øjenlåget. Herefter bues vipperne op over skabelonerne, og der påføres en lift lotion – og herefter en setting lotion. Til sidst farves vipperne, hvis du ønsker det. Behandlingen varer cirka 45-60 minutter og holder i optil 6-8 uger. Resultatet er en flot og naturlig bue på dine egne vipper, som giver en kæmpe effekt, især når du påfører mascara – mange oplever, at det bliver meget lettere at tage mascara på efter et Lash Lift.

Nyhed: Vi har nu også vores Lash lift Deluxe hvor du får en biotin og kreatin kur på vipperne til sidst. Du vil opleve at dit lash lift holdere længere og har du bestilt med farve – Ja så vil farven heller ikke falme så hurtigt! Win-Win!!!! 

Få den bedste behandling

Skabelonerne vi benytter hos Lash Designs sikrer, at buen ikke bliver til et knæk, ligesom man vil opleve efter brug af en øjenvippebukker. Vi anbefaler desuden conditioner til vipperne for at give ekstra fugt og pleje. M2 Eyelash Activating Serum for længere og tættere vipper og M2 Eyezone Conditioning Care Complex for pleje til dine naturvipper. M2 BEAUTÉs produkter forhandles i klinikken.

Vi tryller dine naturvipper smukkere og mere buede

 

Bestil din tid her