Single Eyelash Extensions

En behandling i forkælelsens tegn

Lash Designs deler lokaler med Frisør galleriet. Du finder os i nogle af de mest charmerende lokaler i en af Roskilde centrums mest historiske bygninger. 

Når du har booket en tid hos os, kan du være sikker på, at der bliver lyttet til dine specifikke ønsker. Ønsker, som vi kombinerer med vores ekspertise og viden om, hvad lige præcis dine vipper egner sig til. Behandlingen foregår i rolige omgivelser. Mange oplever, at de falder helt hen, når vi først går i gang, mens andre foretrækker at snakke lidt undervejs. Det er også op til dig. Helt sikkert er det dog, at du ligger med lukkede øjne, alt imens vi tryller dine vipper smukkere.

Vi starter altid med afrens af dine vipper. Det gøres både ved nye sæt og ved opfyldning. Det er vigtigt du passer godt på dine eyelash extensions, derfor får du gratis en lash shampoo med når du booker til hos os til et nyt sæt vipper.

Du vil få øjenmasker under hvert øje, som er beroligende for dine øjenomgivelser og som samtidig skjuler dine nederste vipper, sådan at vi nemt kan arbejde på dine øvre vipper. Dernæst gør vi klar til at forskønne dig mest muligt – og det bliver med produkter, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Hos os bliver du udelukkende behandlet med det bedste af det bedste fra start til slut.

Vær opmærksom på at det er en fordel at vente til dagen efter, før du udsætte dine nye Eyelash Extensions for damp, sved, træning, regn og lignende.

Det naturlige valg

Single Eyelash Extensions er en påsætningsmetode hvor man påsætter én extension pr. naturhår. Denne metode giver det mest naturlige resultat indenfor eyelash extensions. Et nyt sæt vipper tager 1,5 – 2 timer. For at holde dine vipper smukke hele tiden anbefaler vi som regel en large opfyldning hver 2-3. Uge.

Det er muligt at booke en gratis konsultation eller allergitest på vores online booking

Bestil din tid her