Single Eyelash Extensions

En behandling i forkælelsens tegn

Uanset om du er klikket herind, fordi du skal have et sæt naturlige vipper, et voluminøst blikfang eller et løft af dine egne vipper – så kommer din behandling til at stå i forkælelsens tegn. Du bliver mødt med et smil hos Lash Designs, som ligger i charmerende lokaler i en af Roskilde centrums mest historiske bygninger (lige oven på Lagkagehuset).

Når du har booket en tid hos os, kan du være sikker på, at der bliver lyttet til dine specifikke ønsker. Ønsker, som vi kombinerer med vores ekspertise og viden om, hvad lige præcis DINE vipper kan bære. Behandlingen foregår i rolige omgivelser, hvor du ligger på briksen med varme i og dyne på. Mange oplever, at de falder helt hen, når vi først går i gang, mens andre foretrækker at snakke lidt undervejs. Det er også op til dig. Helt sikkert er det dog, at du ligger med lukkede øjne, alt imens vi tryller dine vipper smukkere.

Du vil få øjenmasker under hvert øje, som er beroligende for dine øjenomgivelser og som samtidig skjuler dine nederste vipper, sådan at vi nemt kan arbejde på dine øverste vipper. Hvis du har rester af make up på rundt om øjnene, vil vi fjerne det allerførst, men det er faktisk bedst, hvis du slet ikke har noget mascara eller øjenmakeup på, når du ankommer. Så sparer vi tid på afrens og er klar til at forskønne dig mest muligt – og det bliver med produkter, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Hos os bliver du udelukkende behandlet med det bedste af det bedste fra start til slut.

Vær opmærksom på at der skal gå 24 timer, før du må udsætte dine nye Eyelash Extensions eller Lash Lift for damp, sved, træning, regn og lignende.

Det naturlige valg

Single Eyelash Extensions betyder, at der påsættes én extension pr. naturhår. Denne metode giver det mest naturlige resultat indenfor eyelash extensions. Et nyt sæt vipper tager optil 2 timer. For at holde dine vipper smukke hele tiden anbefaler vi som regel en large opfyldning hver 2-3. Uge.

Vi begynder altid et nyt sæt vipper med en kort konsultation, her er vi også behjælpelige med valg af vippetype.

FAUX MINK LITE

Lite-udgaven er en lettere vippetype end den traditionelle Faux Mink, da de er er fremstillet i et mere fleksibelt materiale. Dette giver mulighed for ekstra fylde på selv de fineste naturvipper. De kan tåle flere stød og er derfor også velegnede til dig der sover på maven eller siden om natten. Findes I den eftertragtede CC-kurve. Faux Mink Lite giver også et naturligt og let mascara look. Et populært valg!

FAUX MINK ULTRA

Med ultra-vipperne får du max fylde ud af dine single vipper. Ultra har en anden udforming end andre single vipper og syner derfor mere fyldige forfra. Her får du vipper der har mere shine, og hvor fleksibiliteten er helt i top. Findes kun i C-kurve. Faux Mink Ultra giver et mascara look med shine.

REAL MINK

100% ægte mink hår.
De meget bløde og naturlige vipper skal – for optimal kurve – holdes ved lige med en Heated Eyelash Curler, som er en elektrisk vippebukker, der ved hjælp af et varmelegeme giver bue på vipperne. På grund af mink-hårenes ægthed varierer tykkelsen på vipperne. Dette er med til at give det allermest naturtro look. Få det mest luksiøse og naturlige look med Real Mink.

Det er muligt at booke en gratis konsultation eller allergitest på vores online booking

Bestil din tid her