Volume Eyelash Extensions

En behandling i forkælelsens tegn

Uanset om du er klikket herind, fordi du skal have et sæt naturlige vipper, et voluminøst blikfang eller et løft af dine egne vipper – så kommer din behandling til at stå i forkælelsens tegn. Du bliver mødt med et smil hos Lash Designs, som ligger i charmerende lokaler i en af Roskilde centrums mest historiske bygninger (lige oven på Lagkagehuset).

Når du har booket en tid hos os, kan du være sikker på, at der bliver lyttet til dine specifikke ønsker. Ønsker, som vi kombinerer med vores ekspertise og viden om, hvad lige præcis DINE vipper kan bære. Behandlingen foregår i rolige omgivelser, hvor du ligger på briksen med varme i og dyne på – hvis du har lyst til dét. Mange oplever, at de falder helt hen, når vi først går i gang, mens andre foretrækker at smalltalke lidt undervejs. Det er også op til dig. Helt sikkert er det dog, at du ligger med lukkede øjne, alt imens vi tryller dine vipper smukkere.

Du vil få en øjenmaske under hvert øje, som er beroligende for dine øjenomgivelser og som samtidig skjuler dine nederste vipper, sådan at vi nemt kan arbejde på dine øverste vipper. Hvis du har rester af make up på rundt om øjnene, vil vi fjerne det allerførst, men det er faktisk bedst, hvis du slet ikke har noget mascara eller øjenmakeup på, når du ankommer. Så sparer vi tid på afrens og er klar til at forskønne dig mest muligt – og det bliver med produkter, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Hos os bliver du udelukkende behandlet med det bedste af det bedste fra start til slut.

Vær opmærksom på at der skal gå 24 timer, før du må udsætte dine nye Eyelash Extensions eller Lash Lift for damp, sved, træning, regn og lignende.

Et mere intenst look med Volume Extensions

FYLDIGE, MEN LETTE SOM FJER

Vipper der ser mere fyldige og intense ud, men som samtidig føles fjerlette. I modsætning til Single Extensions – hvor der påsættes ét hår pr. naturvippe – så laves volume vipper i håndlavede vifter med 2-6 hår pr. naturvippe. Derfor kan resultatet blive mere tæt og iøjnefaldende. Denne type extensions bliver, som alle andre typer, påsat og tilpasset efter hvad dine naturvipper kan bære – og selvfølgelig hvilket look du ønsker. Et naturligt look med volume vipper kan derfor også sagtens lade sig gøre. Disse extensions er de mest behagelige der findes. Et nyt sæt vipper tager optil 2,5 time, og vi anbefaler en Large/Xlarge opfyldning hver 2-3. Uge.

VOLUME

Også kendt som Russian Volume. Disse fjerlette volume vipper fås i forskellige farver. Den klassiske sorte, de smukke brune – eller med mere knald på i blå, grøn eller lilla.
Vi har et stort udvalg i kurver, så du kan få lige det der passer til dine vipper og øjenform.
Denne form for eyelash extensions er den mest populære – vores kunder siger ”har du først prøvet volume så går du ikke tilbage”

Denne form for eyelash extensions er den mest populære.

Vores kunder siger: ”har du først prøvet volume så går du ikke tilbage”

Bestil din tid her