Volume Eyelash Extensions

En behandling i forkælelsens tegn

Lash Designs deler lokaler med Frisør Galleriet. Du finder os i nogle af de mest charmerende lokaler i en af Roskilde centrums mest historiske bygninger. 

Når du har booket en tid hos os, kan du være sikker på, at der bliver lyttet til dine specifikke ønsker. Ønsker, som vi kombinerer med vores ekspertise og viden om, hvad lige præcis dine vipper egner sig til. Behandlingen foregår i rolige omgivelser. Mange oplever, at de falder helt hen, når vi først går i gang, mens andre foretrækker at snakke lidt undervejs. Det er også op til dig. Helt sikkert er det dog, at du ligger med lukkede øjne, alt imens vi tryller dine vipper smukkere.

Vi starter altid med afrens af dine vipper. Det gøres både ved nye sæt eyelash extensions og ved opfyldning. Det er vigtigt du passer godt på dine nye vipper, derfor får du en gratis lash shampoo med når du booker tid hos os til et nyt sæt vipper. Denne kan også købes i salonen når du løber tør.

Du vil få øjenmasker under hvert øje, som er beroligende for dine øjenomgivelser og som samtidig skjuler dine nederste vipper, sådan at vi nemt kan arbejde på dine øvre vipper. Dernæst gør vi klar til at forskønne dig mest muligt – og det bliver med produkter, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Hos os bliver du udelukkende behandlet med det bedste af det bedste fra start til slut.

Vær opmærksom på at det er en fordel at vente til dagen efter, før du udsætte dine nye eyelash extensions for damp, sved, træning, regn og lignende

Et mere intenst look med Volume Extensions

FYLDIGE, MEN LETTE SOM FJER

Vipper der ser mere fyldige og intense ud, men som samtidig føles fjerlette. I modsætning til Single Extensions – hvor der påsættes ét hår pr. naturvippe – så laves volume vipper i håndlavede vifter med 2-6 hår pr. naturvippe. Derfor kan resultatet blive mere tæt og iøjnefaldende. Denne type extensions bliver, som alle andre typer, påsat og tilpasset efter hvad dine naturvipper kan bære – og selvfølgelig hvilket look du ønsker. Et naturligt look med volume vipper kan derfor også sagtens lade sig gøre. Disse extensions er de mest behagelige der findes. Et nyt sæt vipper tager 1,5 – 2,5 time, og vi anbefaler en Large/Xlarge opfyldning hver 2-3. Uge.

VOLUME

Også kendt som Russian Volume. Disse fjerlette volume vipper fås i forskellige farver. Den klassiske sorte, de smukke brune – eller med mere knald på i blå, grøn eller lilla.
Vi har et stort udvalg i kurver, så du kan få lige det der passer til dine vipper og øjenform.
Denne form for eyelash extensions er den mest populære.

Denne form for eyelash extensions er den mest populære, da den minder mest om et mascara look

Bestil din tid her