kursus i elleebana

brow henna

Elleebana Brow Henna – De mest naturlige Brow Henna produkter på markedet!

Brow Henna er den nyeste trend indenfor professionel farvning af øjenbryn. Elleebanas innovative formular styrker hårene, fremmer hårvæksten og giver brynene fylde og form. Elleebana Brow Henna fås i hele 7 højt pigmenterede, luksuriøse farver, perfekt til alle hudtoner og farverne kan nemt mikses for at opnå ren brynmagi!

Elleebana Brow Henna er udvundet af henna planten eller henna træet. Når man udvinder henna’en fra hennatræets blade og blomster, opnås den højeste kvalitet henna, som giver et langt mere farvemættet resultat på huden og hårene.

Hennaen har en helt unik virkning, når den afgiver farve. Ved almindelig brynfarve bruges Oxidant, som åbner hårkutiklerne, så farven kan trænge igennem hårets cortex via oxideringsprocessen. Henna derimod lægger sig som et tæppe henover håret og omslutter hårskaftet for kun at dække det øverste lag af hårkutiklen. Dette giver hårene et tykkere og fyldigere udtryk, og får hårene til at syne bløde, sunde og glatte.

hvorfor vælge elleebana

Brow henna

Elleebana Brow Henna indeholder hydrolyserede proteiner, vitaminkompleks og antioxidanter; som styrker og genopbygger hårvæksten, og forbedrer øjenbrynhårets naturlige tilstand.

Perfekt til folk som har overplukkede øjenbryn.

Disse unikke tilføjelser til Elleebana Brow Henna er innovative, gør at Elleebana skiller sig ud fra sine konkurrenter og sætter barren højt for forskønnende brynbehandlinger.

Henna kan nemt blive en del af dine behandlinger i din salon, og kan nemt tilføjes som tillægsbehandling ved siden af et Elleebana Lash Lift, da Henna’en skal trække i 30 minutter. Brow Henna komplimenterer nemt en smuk Lash Lift behandling, og sikrer en god timebaseret indkomst for saloner, der vælger at tilbyde Brow Henna sammen med Elleebana Lash Lift.

Kurser i Elleebana Brow Henna bliver afholdt hos os i Roskilde.

Grundkursus

På et Brow Henna Grundkursus bliver du introduceret til produkterne og du bliver grundigt oplært i teori. Du vil på dagen se udførelsen af en Brow Henna behandling og du vil få hands-on træning. 

Grundkursus inkluderer:

 • Teori/oplæg
 • Demonstration på model
 • Hands-on træning
 • Certifikat
 • Adgang til vores lukkede netværk på facebook
 • Adgang til fremtidige gratis demokurser

3890,- inkl moms

Varighed: Heldags kursus (kl. 08:00 – 15:00)

Få et startkit med i dit kursus for 50%!
Kun 1.150 DKK inkl. moms
Normalpris 2.299 DKK inkl. moms
Startkittet indeholder henna til ca. 700 behandlinger.
Tilbuddet gælder kun hvis kittet bestilles sammen med dit kursus.

Demokursus

Har du kursus i Brow Henna fra et andet mærke, og ønsker du at blive certificeret i Elleebana Brow Henna. Så har du mulighed for at deltage på et demokursus, hvor du vil blive introduceret til Elleebana Brow Henna.

Demokursus inkluderer:

 • Teori/oplæg
 • Demonstration på model
 • Certifikat
 • Adgang til vores lukkede netværk på facebook
 • Adgang til fremtidige gratis demokurser

 

Varighed: 3 timer 

1490,- inkl moms

kontakt

lash designs